Over Cust'O

Residentie Cust'O is gelegen vlakbij het gezellige centrum van Oostduinkerke-bad maar ook vlakbij een groene omgeving, werkelijk tussen duin en dijk.

Thuis in stijl en kwaliteit

Het oog wil ook wat. Bij het ontwerp van Cust’O werd geen enkel detail uit de weg gegaan.
Residentie Cust'O kenmerkt zich door zijn tijdloos design en duurzaam ontwerp. De open ruimtes rondom de residentie zorgen voor een weids en open gevoel.

Zwemmen in een zee van comfort

De flats zijn afgewerkt met duurzame kwaliteitsvolle materialen. De indeling van de privatieve woongedeelten is goed doordacht en garanderen een intens wooncomfort. Comfortabel en veilig wonen vormen het uitgangspunt. De flats zijn aangepast aan de huidige en toekomstige noden van senioren. Kortom, de flats in residentie Cust'O voldoen aan de eisen van de nieuwe generatie 65-plussers.

In het kader van de dienstverlening staan meerdere gemeenschappelijke ruimten ter beschikking zoals een wellness en fitnessruimte, een restaurant, een bar met lounge, en een prachtig zonneterras. Hier kan u rustig een rustig een boek lezen, een gesprek aangaan met mederesidenten of samenzijn met uw familie en vrienden. Sfeer en gezelligheid zijn troef.

Residentie Cust'O behoort tot de groep Time for Quality.

Maak een afspraak met onze Woonadviseur.

Over Cust'O