Wonen

In Residentie Cust'O is het aangenaam en veilig wonen. U woont niet alleen samen met leeftijdsgenoten, u woont ook samen met mensen met dezelfde levensverwachting. Mensen die net zoals u willen genieten.

De residentie is uitgerust met een toegangscontrolesysteem. Alle flats en gemeenschappelijke ruimten zijn uitgerust met een oproepsysteem. In de flat kan een oproep geplaatst worden vanuit de woonruimte, de slaapkamer, de badkamer en het toilet.

In Residentie Cust'O wordt de overbruggingszorg gewaarborgd door dienstverlener Time for Quality. Om dit te realiseren gaat Time for Quality samenwerkingsverbanden aan met passende zorgverleners uit de regio. De permanentie wordt 24u/24u verzekerd. Indien specifieke medische interventie nodig blijkt wordt contact opgenomen met de huisarts, in geval van een kritieke noodsituatie worden de hulpdiensten verwittigd.

Thuis, samen met anderen

Een thuis is geen thuis zonder het warme gezelschap van een ander. De diverse gemeenschappelijke ruimtes van residentie Cust’O bieden een waaier aan mogelijkheden om anderen te ontmoeten en een goed gesprek aan te gaan:

  • Organisatie van dagelijkse activiteiten, binnens- en buitenshuis

  • Toegang tot wellness- en fitnessruimte

  • Bibliotheek- en krantenhoek

  • Polyvalente ruimte voor familiaal gebruik

  • Gezellige brasserie en bar/lounge met panoramisch uitzicht

Wonen in residentie Cust'O is kiezen voor een bepaalde levensstijl.

Maak een afspraak met onze Woonadviseur.

Wonen